content_copy
« Takaisin

Essi sähkörunko ilman kanttaLMAINEN TOIMITUS KOTIOVELLE . SIS.ALV.24%. EI PIILOKULUJA! 

ESSI on uusi, edullisempi leveyssäädettävä sähköpöytämalli. ESSI-sähköpöytä on saatavilla heti varastosta. Rungon kantavuus on 80 kg, se on CE-hyväksytty ja takuu on 2 vuotta. Essi sähköjalka on myös leveyssäädettävä joten se sopii mainiosti erikokoisille kansille. Sähkörunko on 2-moottorinen. Väri rungolle on valkoinen tai musta. Yksinkertainen ylös-alas nuoli-säädin tai lisävarusteena säätö neljällä muistipaikalla. Muistipaikallisen säädön lisähinta 30 euroa. Valkoisia kansia heti varastossa. Kansia saatavana myös eri väreillä ja täysin mittojesi mukaan. Kysy tarjousta: tarjous@topinvarastomyynti.com. 

Rungon tiedot: Rungon leveys: 96-138 cm. Korkeussäätö 590-1240 mm 

Säätöalue: 65 cm. Jalan pituus eli jalkavaste 60 cm, ja kansivaste 50 cm. Kantavuus 80 kg. Nostonopeus 32 mm/s. 2 moottoria. 3 osainen nostopilari. 

ESSI-sähköpöydässä on varmuustoiminto, joka  pysäyttää noston/laskun heti, jos esim. laatikosto tai tuoli estää kannen liikkeen. 

Nopea toimitus ympäri Suomen, jopa seuraavana päivänä luonasi. Kaikilla tuotteilla on 2 vuoden takuu! Hinta sisältää rahdin kotimaassa. Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron. Rahti ei sisällä kantoa / asennusta.

Tuotteet noutopakkauksessa. Ostajan itse kasattava tuotteet.Mahdolliset kuljetusliikkeen aiheuttamat vauriot jäävät asiakkaan ja kuljetusliikkeen välisiksi. Mahdolliset vauriot aina liitettävä kuljetusliikkeen rahtikirjaan myöhempää korvaushakemusta varten. Takuuajan sisällä tapahtuvat kuljetuskustannukset hoitaa asiakas itse.

Hinta alk.30.00 €

Vaihtoehdot

Tuote Hinta Varastosaldo
Essi sähkörunko musta329.00 € Tilattavissa
Essi sähkörunko valkoinen329.00 € Tilattavissa
Säädin neljällä muistipaikalla30.00 € Tilattavissa