Share |

Maksutavat

Tuotteet maksetaan yksityishenkilön tilauksessa ennakkolaskulla. Yrityksiä laskutamme kun tilauksessa ilmenee y-tunnus sekä laskutustiedot. Yksityishenkilön ennakkolasku toimitetaan tilaajan antamaan sähköpostiosoitteeseen. Ennakkolaskulla sekä yrityksien laskulla maksamisesta ei aiheudu mitään lisäkuluja tuotteen hinnan lisäksi. Ennakkolasku sisältää pankkiyhteys- ja muut yhteystiedot, viitenumeron ja asiakkaan tekemän tilauksen tiedot. Ennakkolaskun maksuehto 7 pv/netto. Yritysasiakkaillemme lähetämme tuolit suoraan ilman ennakkolaskua, kun tilauksessa ilmenee yrityksen y-tunnus sekä täydelliset laskutustiedot. Maksuehto 7 pv/netto. Laskun lähetämme pdf-laskuna sähköpostiin. Lasku lähetetään aina samaan aikaan kun tuolit lähtevät luoksenne.

Miten ja milloin tuotteet maksetaan?

Sivustoilla tehdään ensin tuotteiden tilaus. Nettikaupassamme ei kuitenkaan voi maksaa tuotteita, koska sivustot eivät sisällä maksuliikennettä. Maksaminen tapahtuu yksityisasikkailla ennakkolaskulla ennen tuotteiden toimittamista. Ennakkolasku toimitetaan tilaajan sähköpostiosoitteeseen. Tuotteiden toimitusaika suurimmalle osalla tuotteista 1-3 arkipäivää. Voit varmistaa toimitusajan sähköpostilla tai puhelimella.

Ennakkolasku on maksettava viimeistään eräpäivänä, ellei asiakaspalvelun kanssa ole sovittu toisin. Ennakkolaskun maksaminen on ehdoton edellytys sille, että tilatut tuotteet toimitetaan. Mitään ylimääräisiä rahti- ja postituskustannuksia ei tule lisäksi. Jos tuotteita ostetaan kaksi tai enemmän, ne saattavat saapua erilliskuljetuksina eri aikaan. Maksukuitti/tuloste ennakkolaskun maksamisesta tulee säilyttää tuotteiden takuuaikana. Ennakkolaskun voi maksaa netissä oman pankin maksupalvelun kautta tai sen voi käydä suorittamassa pankkiin. Yrityksille laskun lähetämme pdf-laskuna sähköpostiin. Lasku lähetetään aina samaan aikaan kun tuolit lähtevät luoksenne.

ASIAKASPALVELU: Maksamiseen liittyvistä asioista voit kysyä lisää asiakaspalvelustamme puhelimitse numerosta 040 778 5289. Asiakaspalvelu on avoinna ma-to 10-17 ja pe 10-14.

TAKUU: Kaikilla tuotteillamme on 1/2 vuoden - 5 vuoden tehdastakuu. Takuuajan sisällä tapahtuvat mahdolliset kuljetuskustannukset hoitaa asiakas itse. Kaikki asiat pyritään sopimaan mahdollisimman luontevasti ja nopeasti, niin ettei asiakkaalle tule lisäkustannuksia.

TOIMITUS: Tuotteet toimitetaan Kaukokiidon, DPD:n, Postin tai Matkahuollon rahdilla. Rahti ei sisällä kantoa / asennusta. Tuotteet noutopakkauksessa. Ostajan itse kasattava tuotteet. Mahdolliset kuljetusliikkeen aiheuttamat vauriot jäävät asiakkaan ja kuljetusliikkeen välisiksi. Mahdolliset vauriot aina liitettävä kuljetusliikkeen rahtikirjaan myöhempää korvaushakemusta varten. Kaikki asiat hoituvat yleensä jouhevasti neuvottelemalla. Tyytyväiset asiakkaat ovat meidän lähtökohtamme myyntityössä. 

PALAUTUSOIKEUS: Yksityisasiakkaalla on oikeus palauttaa tuote 14 päivän kuluessa tuotteen maksupäivästä, jolloin palautamme tuotteen hinnan kokonaisuudessaan asiakkaan tilille takaisin heti kun tuote on palautettu alkuperäispakkauksessa vahingoittumana takaisin myymäläämme. Tuolin koko ja paino edellyttää kuljetusliikkeen käyttöä, jolloin rahdin takaisinlähetyshinta tulee asiakkaan maksettavaksi. Palautuksessa voitte käyttää Matkahuollon, Postin tai jonkin muun kuljetusliikkeen palvelua, haluamallanne tavalla.

Palautukset tehdään aina seuraavaan osoitteeseen: Topin Varastomyynti Oy, Kirrinkuja 1, 40270 Palokka, puh: 0407785289