content_copy
« Takaisin

Kabseating Executive ACS valvomotuoliKabSeating Executive ACS-mekanismilla, 24/7 valvomotuoli, x-treme kankaalla, niskatuella. Executive ACS, Air Comfort System. Kahdeksan sisäänrakennettua  ilmatyynyä, jotka täyttyvät ja tyhjentyvät napin painalluksella automaattisesti.(kompressori/ladattava akku). Mahdollistaa henkilökohtaisen säädön nopeasti. Jämäkkää tukea sekä selkänojassa että istuimessa. Katso tuolin esittelyvideo: http://www.youtube.com/watch?v=ztap7aOTSJM

 

24/7 valvomo- ja vaativaan toimistokäyttöön. Tässä tuoli kun muut jäävät pieniksi. “For Big boys and girls”. KabSeating Executive on pehmeä ja mukava istua. Executive on sopiva myös raamikkaalle johtajalle tai valvojalle, aina 200 kg asti takuu. Lujatekoinen robottihitsattu teräsrunko. 2 vuoden takuu. Hankauskesto 100.000 martindalea. Korkeussäätö 46-56 cm, selkänojan korkeus 66 cm + niskatuki, istumasyvyys 49 cm, istumaleveys 56 cm ja alumiini-ristikko 70 cm. Tuolin kokoleveys 65cm. Ylösnostettavat säädettävät käsinojat. Selkänojan syvyyden pikasäätö. Keinun lukitus, turvalukitus ja jäykkyyden pikasäätö istuessa käyttäjän mukaan. Painoasetuksen tekeminen on helppoa, 50-200 kg. Pehmeät kitkapyörät kovalle lattialle. Niskatuen korkeussäätö sekä kallistussäätö. Toimitusaika 6-8 viikkoa tilauksesta. Myös nahkaisena, kysy tarjousta: tarjous@topinvarastomyynti.com

Tästä tuoli ei yksinkertaisesti enään parane. Lisää tuolista tietoa suoraan tästä linkistä: http://www.kabseating.com/office/application.asp?appid=28

Takuu 2 vuotta: Takuu ei koske luonnollista kulumista, väärinkäyttöä eikä huoltomatkoja tai -kuljetuksia. Asiakas toimittaa huollettavan tuotteen takuuaikana tai sen jälkeen omalla kustannuksellaan www.toimistotuoli.fi myymälään ja vastaa itse myös palautuskustannuksista. Tuolin mukana tulee englantilainen sähköpiuha joten tarvitset adapterin että saat sähkön toimimaan suomessa. Edullisia adaptereita tähän tarkoitukseen myyvät motonet, biltema yms.

KAB Seating Ltd KAB Seating kuuluu Yhdysvaltalaiseen CVG yhtymään, jolla on  tytäryhtiöitä Englannissa, Skandinaviassa, Keski-Euroopassa,  Australiassa, Kiinassa ja USA:ssa. Kab Seatingin pääkonttori sijaitsee  Englannissa, Northamptonissa. Työntekijöitä on yli 700 ja tuotanto- ja  liiketilaa on yli 21.000 neliömetriä. Samoissa tiloissa toimii myös CVG  Internationalin pääkonttori, joka on vastuussa muualla kuin Amerikassa  tapahtuvasta toiminnasta.

Tausta työtuoleihin
KAB Seating  -työtuolit on kehitetty kuljetus-, rakennus- ja  maatalousajoneuvoteollisuuden malleista. Kuljettajanistuimen ja hyvän  työtuolin ominaisuudethan ovat yhtäläiset. Työtuolien suunnittelussa on  kiinnitetty erityistä huomiota British National Back Pain Associationin  asettamiin kriteereihin. Selkävaivat on nimittäin toiseksi yleisin syy  sairas poissa oloihin. Yksistään Englannissa menetetään vuosittain 70  miljoona työpäivää. 
Miksi KAB Seating
Samassa  asennossa istuminen koko päivän johtaa väistämättä jomotukseen ja  kipuun. Oman etusi nimessä liikkuminen on velvollisuus. Liikkuminen  jakaa tasaisemmin kehoon kohdistuvaa rasitusta ja jännittyneisyyttä.
KAB- työtuolit tarjoavat kaikille monipuoliset säätömahdollisuudet, joiden avulla jatkuva asennon vaihtaminen on helppoa.
KAB- tuolit tarjoavat säätömahdollisuuksia, jotka lieventävät jokapäiväistä kehoon kohdistuvaa rasitusta. Tuote on UK-sähköpistokkeella. 

Nopea toimitus ympäri Suomen, jopa seuraavana päivänä luonasi. Kaikilla tuotteilla on 2 vuoden takuu! Hinta sisältää rahdin kotimaassa. Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron. Rahti ei sisällä kantoa / asennusta.

Tuotteet noutopakkauksessa. Ostajan itse kasattava tuotteet.Mahdolliset kuljetusliikkeen aiheuttamat vauriot jäävät asiakkaan ja kuljetusliikkeen välisiksi. Mahdolliset vauriot aina liitettävä kuljetusliikkeen rahtikirjaan myöhempää korvaushakemusta varten. Takuuajan sisällä tapahtuvat kuljetuskustannukset hoitaa asiakas itse.

Hinta alk.2 009.00 €

Vaihtoehdot

Tuote Hinta Varastosaldo
havana2 009.00 € Tilattavissa
panama2 309.00 € Tilattavissa
costa2 309.00 € Tilattavissa
ocean2 309.00 € Tilattavissa