content_copy
« Takaisin

RulokaappiTilaa säästävä kotimainen, erittäin laadukas rulokaappi. Tuote on valmiiksi koottuna, joten sitä ei tarvitse koota erikseen. Kaapin tausta on viimeistelty joten sitä pystyy käyttämään myös tilanjakajana. Kaappi on lukittava ja mukana tulee kaksi avainta. Mitat: Korkeus: 80 cm Leveys: 80 cm Syvyys: 44cm cm Paino: 37 kg. Rulo-osia voit laittaa päällekkäin jos haluat kasata itsellesi korkeamman kaapin. Valitse vain millaisella alustalla haluat kaapin tilata. Ilmoita tilauksessasi minkävärisenä haluat rulokaapin itsellesi.Tässä nämä värivaihtoehdot, joita voit yhdistellä niin että runkoväri ja rulo-osan väri on erilainen. Kätevää!

Runkovärit:  valkoinen, pyökki, kirsikka, valkoinen, harmaa

Rulo-osan värit: valkoinen, pyökki, kirsikka, valkoinen, harmaa


 

Nopea toimitus ympäri Suomen, jopa seuraavana päivänä luonasi. Kaikilla tuotteilla on 2 vuoden takuu! Hinta sisältää rahdin kotimaassa. Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron. Rahti ei sisällä kantoa / asennusta.

Tuotteet noutopakkauksessa. Ostajan itse kasattava tuotteet. Mahdolliset kuljetusliikkeen aiheuttamat vauriot jäävät asiakkaan ja kuljetusliikkeen välisiksi. Mahdolliset vauriot aina liitettävä kuljetusliikkeen rahtikirjaan myöhempää korvaushakemusta varten. Takuuajan sisällä tapahtuvat kuljetuskustannukset hoitaa asiakas itse.

 

Hinta alk.556.00 €

Vaihtoehdot

Tuote Hinta Varastosaldo
rulokaappi korkeus 80cm556.00 € Tilattavissa
rulokaappi sokkelilla korkeus 90cm616.00 € Tilattavissa
rulokaappi säätöjaloilla korkeus 90cm616.00 € Tilattavissa
rulokaappi pyörillä korkeus 90cm616.00 € Tilattavissa