content_copy
« Takaisin

TL TuplakaappiKLICK 2 RAKSA pukukaapissa on kaksi 40 cm pukukaappia, joissa kaappien sisustuksena hattuhylly, kenkähylly, kiinteä jakolevy ja vaatetangot. Kiinteän jakolevyn ansiosta, puhtaat ja likaiset vaatteet pysyvät kaapissa erillään.

Peltiosat on jauhemaalattu, runko valkoinen (RAL 9010) ja ovi hopeanharmaa (RAL 9006). Ovissa on ilmareiät alhaalla ja ylhäällä sekä paikka nimikyltille. Kaapissa on riippulukkosalvat. Riippulukot sisältyy hintaan.

Kaappiin voi halutessaan tilata kiinteän penkin eteen. Penkin jalat ovat jauhemaalattua metallia ja istuinosa mahonki melamiinia. Penkin jaloissa on lisäksi säädettävät tassut. Penkki toimitetaan osina paketissa. Se on nopea ja helppo asentaa.

Lisävarusteena saatavana muovisia vaatekoukkuja.

Kaapin ulkomitat: lev. 80 cm, kork. 185 cm, syv. 45 cm.

Mitat penkin kanssa: kokonaiskork. 223 cm (kaapin korkeus 185 cm), kaapin syvyys 45 cm + penkin syvyys 35 cm. Penkin istumakorkeus 40 cm.

Penkin paketin mittatiedot:
Korkeus 85 cm
Leveys 50 cm
Syvyys 9 cm

Paketin mittatiedot:

• Paino 45 kg

• Leveys 86

• Syvyys 9

• Korkeus 188

• Pakkauskoko 1 kpl

Nopea toimitus ympäri Suomen, jopa seuraavana päivänä luonasi. Kaikilla tuotteilla on 2 vuoden takuu! Hinta sisältää rahdin kotimaassa. Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron. Rahti ei sisällä kantoa / asennusta. Tuotteet noutopakkauksessa. Ostajan itse kasattava tuotteet. Mahdolliset kuljetusliikkeen aiheuttamat vauriot jäävät asiakkaan ja kuljetusliikkeen välisiksi. Mahdolliset vauriot aina liitettävä kuljetusliikkeen rahtikirjaan myöhempää korvaushakemusta varten. Takuuajan sisällä tapahtuvat kuljetuskustannukset hoitaa asiakas itse.

Vaihtoehdot

Tuote Hinta Varastosaldo
TL Tuplakaappi ilman penkkiä305.00 € Tilattavissa
TL Tuplakaappi penkin kanssa376.00 € Tilattavissa
Vaatekoukkupari5.00 € Tilattavissa