content_copy
« Takaisin

TL Pukukaappi 2TL-2  pukukaapissa on kaappien sisustuksena hattuhylly ja vaatetanko. Kaapissa on lukko sekä kaksi avainta mukana

Kaappiin voi halutessaan tilata kiinteän penkin eteen.

Lisävarusteena saatavana tankoon asennettava peltinen väliseinä, jolla voidaan rajata puhtaat ja likaiset vaatteet. Lisäksi saatavana muovisia vaatekoukkuja.

Kaapin ulkomitat: lev. 58 cm, kork. 183 cm, syv. 50 cm

Kaapin sisämitat: lev. 29 cm, kork. 175 cm, syv. 47 cm

Mitat penkin kanssa: kokonaiskork. 223 cm (kaapin korkeus 183 cm), kaapin syvyys 45 cm + penkin syvyys 35 cm. Penkin istumakorkeus 40 cm.

Kaappi toimitetaan osina litteässä paketissa. Se on nopea ja helppo asentaa, mutta tarjoamme myös kaapin kasauspalvelua. 

Paketin mittatiedot:

• Paino 29 kg

• Pakkauskoko 1 kpl

Nopea toimitus ympäri Suomen, jopa seuraavana päivänä luonasi. Kaikilla tuotteilla on 2 vuoden takuu! Hinta sisältää rahdin kotimaassa. Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron. Rahti ei sisällä kantoa / asennusta. Tuotteet noutopakkauksessa. Ostajan itse kasattava tuotteet. Mahdolliset kuljetusliikkeen aiheuttamat vauriot jäävät asiakkaan ja kuljetusliikkeen välisiksi. Mahdolliset vauriot aina liitettävä kuljetusliikkeen rahtikirjaan myöhempää korvaushakemusta varten. Takuuajan sisällä tapahtuvat kuljetuskustannukset hoitaa asiakas itse.

Vaihtoehdot

Tuote Hinta Varastosaldo
TL pukukaappi 2 ilman penkkiä255.00 € Tilattavissa
TL pukukaappi 2 penkin kanssa320.00 € Tilattavissa
Peltinen väliseinä 80x30cm24.00 € Tilattavissa
Vaatekoukkupari5.00 € Tilattavissa