content_copy
« Takaisin

Vetrocube XSVetrocube XS on ihanteellinen tila yksin työskentelyyn. Oli tarpeena puhelinhuone, pieni vetäytymistila tai pieni työtila niin XS on oikea valinta. Pienen lattia pinta-alan ansiosta se sopii hyvin niin ahtaisiin tiloihin kuin laajoihin avotoimistoihinkin.

Puhelinhuone VetroCube on heti käyttövalmis akustoitu huone yhdelle henkilölle avoimeen tilaan. Ilmastoitu ja sähköistetty tila antaa mahdollisuuden keskittymiseen työpäivän aikana. Huoneen materiaalivalinnat tuntuvat ja näkyvät laadukkaana kokonaisuutena. Työsi yksittäiset tulokset paranevat ja yleinen ilmapiiri työpaikalla kohenee kun mahdollisuus yksityiseen, rauhalliseen työskentelyyn lisääntyy.

Käyttökohteita: Toimistot, koulut, kauppakeskukset, sairaalat, kirjastot ym.

Rungon vakioväri on turvallinen ja moneen tilaan sopiva valinta. Erikoistilauksesta yrityksen brändivärien mukaisia tiloja. Tilan yksityisyyttä on mahdollista lisätä sähkötummenteisilla laseilla, verhoilla ja teippauksilla. Akustoinnin värivalinnoilla saat mahdollisuuden erottua persoonallisesti.

Pienen lattiapinta-alansa ansiosta tila sopii hyvin ahtaisiin paikkoihin, jolloin saadaan hyödynnettyä myös turhat hukkaneliöt. Laajoissa avokonttoreissa pieniä tiloja on mahdollista taas sijoittaa useita, käyttäjämäärän mukaan.1100x1100mm. Kotimainen.

Perusrunkovärit: Musta, valkoinen tai alumiininharmaa, muut värit sopimuksen mukaan, katso liitekuva.

Acusto huopa: Eri värivaihtoehtoja, katso liitekuva

Maton väri: Eri värivaihtoehtoja, katso liitekuva.

Seinien valinta: Umpinainen vai lasinen, katso liitekuvasta eri mallivaihtoehdot. 


Tekniset tiedot: 
Mitat: 1.1m x 1.1m, korkeus: 2,2m
Äänenvaimennus: STI: 0.08 - Ds: 26.5dB (Rak. 38dB Rw, lab.)
Lasit: Sirpalesuojattua turvalasia.
Ovi: 0,9m saranaovi. Kätisyys päätettävissä.
Rakenne: Modulaarinen rakenne (kts. kuva)
Akustiikka: Akustiikka Huopa EcoFelt (9-vaihtoehtoa)
Pöytätaso: Muotoiltu 3 cm matalapainelaminaatti. Kork. 100 cm
Ilmanvaihto: 20 l/s
Valaistus: 15W LED-valaistus.
Liitännät: Pistorasia + RJ45 valmius


(Saatavilla lisävaruisteina myös: USB-lataus ja Liiketunnistin)

Kysy tarjous: tarjous@topinvarastomyynti.com

Nopea toimitus ympäri Suomen, jopa seuraavana päivänä luonasi. Kaikilla tuotteilla on 2 vuoden takuu! Hinta sisältää rahdin kotimaassa. Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron. Rahti ei sisällä kantoa / asennusta.

Tuotteet noutopakkauksessa. Ostajan itse kasattava tuotteet.Mahdolliset kuljetusliikkeen aiheuttamat vauriot jäävät asiakkaan ja kuljetusliikkeen välisiksi. Mahdolliset vauriot aina liitettävä kuljetusliikkeen rahtikirjaan myöhempää korvaushakemusta varten. Takuuajan sisällä tapahtuvat kuljetuskustannukset hoitaa asiakas itse.

Hinta:7 427.00 €