content_copy
« Takaisin

Silent 1SILENT 1 puhelinkoppi on suunniteltu toimistojen julkisiin tiloihin työmukavuuden lisäämiseksi. Se luo mukavuusalueen puheluille. Pöytä mahdollistaa läppärin käyttämisen kopissa.

Puhelinkopin runko on puuta, joka on täytetty palosuojatulla pehmustetulla kuitukankaalla. Ovi kaksoislaminoitua karkaistua turvalasia. Kankaat pehmustettua julkiseen käyttöön tarkoitettuja palosuojattuja kankaita. Harmaa matto on hankauksenkestävä ja palosuojattu.

Puhelikopissa on liiketunnistuksella toimiva valaistus ja ilmanvaihto. Kopin seinässä on kaksi usb-porttia mobiililaitteiden lataamista varten. Usb-porttien lisäksi seinässä on yksi verkkovirtapistoke. Puhelinkopin pöytä on laminoitua vaneria. Puhelikoppi läpäisee hyvin mobiili- ja wifi-signaalit.

Kopin mitat
*Ulkomitat: 230 cm x 110 cm x 111 cm
*Sisämitat: 213 cm x 96 cm x 97 cm
*Pehmusteen mitat: 113 cm x 16 cm x 82 cm

Hinta on SONUS II-hintaluokan kankaalla varustettuun puhelinkoppiin.

Kysy tarjous muilla kankailla varustetuista kopeista: tarjous@topinvarastomyynti.com

Nopea toimitus ympäri Suomen, jopa seuraavana päivänä luonasi. Kaikilla tuotteilla on 2 vuoden takuu! Hinta sisältää rahdin kotimaassa. Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron. Rahti ei sisällä kantoa / asennusta.

Tuotteet noutopakkauksessa. Ostajan itse kasattava tuotteet.Mahdolliset kuljetusliikkeen aiheuttamat vauriot jäävät asiakkaan ja kuljetusliikkeen välisiksi. Mahdolliset vauriot aina liitettävä kuljetusliikkeen rahtikirjaan myöhempää korvaushakemusta varten. Takuuajan sisällä tapahtuvat kuljetuskustannukset hoitaa asiakas itse.

Hinta:9 613.00 €