content_copy
« Takaisin

KabSeating Navigator valvomotuoliKabSeating Navigator valvomotuoli, xtreme kankaalla ja niskatuella, erityisesti suunniteltu alle 175 cm:lle istujalle.

Katso tuolin esittelyvideo tästä:

http://www.youtube.com/watch?v=N8pUmQCxVys

 

24/7 valvomo- ja vaativaan toimistokäyttöön. Painoraja 50-200 kg. Kabseating Navigator valvomotuoli on sopiva monelle käyttäjälle. Navigator tuolissa on säädettävä selkänojan jatke. Tukeva sivuttaistuki ja ilmatäytteinen ristiseläntuki antavat käyttäjälleen varman olon. Helposti ylös nostettavat käsinojat, joiden korkeudenkulmaa voi säätää portaattomasti. Säädettäessä selkänojaa eteenpäin käsinojat säätyvät alaspäin, mikä helpottaa liikkumista pöydän läheisyyteen. Robottihitsattu teräsrunko. Kahden vuoden takuu. Jämäkät pehmusteet. Korkeussäätö 47-57 cm, selkänojan korkeus 54 cm, istumasyvyys 44 cm, leveys 51 cm ja alumiiniristikko 68 cm. Tuolin kokoleveys 51cm. Keinun lukitus, turvalukitus ja jäykkyyden pikasäätö istuessa käyttäjän mukaan. Pehmeät kitkapyörät kovapintaiselle lattialle. Ilmatäytteinen ristiseläntuki. Painoasetuksen tekeminen on helppoa, 50-200 kg. Niskatuen korkeussäätö. Toimitusaika 6-8 viikkoa. Tilauksesta 4-6 viikon toimitusajalla myös eri kangas ja nahkavärejä. Kysy tarjousta: tarjous@topinvarastomyynti.com

Tästä tuoli ei yksinkertaisesti enään parane. Lisää tuolista suoraan tästä linkistä: http://www.kabseating.com/office/application.asp?appid=28

Takuu 2 vuotta: Takuu ei koske luonnollista kulumista, väärinkäyttöä eikä huoltomatkoja tai -kuljetuksia. Asiakas toimittaa huollettavan tuotteen takuuaikana tai sen jälkeen omalla kustannuksellaan www.toimistotuoli.fi myymälään ja vastaa itse myös palautuskustannuksista.

KAB Seating Ltd KAB Seating kuuluu Yhdysvaltalaiseen CVG yhtymään, jolla on  tytäryhtiöitä Englannissa, Skandinaviassa, Keski-Euroopassa,  Australiassa, Kiinassa ja USA:ssa. Kab Seatingin pääkonttori sijaitsee  Englannissa, Northamptonissa. Työntekijöitä on yli 700 ja tuotanto- ja  liiketilaa on yli 21.000 neliömetriä. Samoissa tiloissa toimii myös CVG  Internationalin pääkonttori, joka on vastuussa muualla kuin Amerikassa  tapahtuvasta toiminnasta.

Tausta työtuoleihin
KAB Seating  -työtuolit on kehitetty kuljetus-, rakennus- ja  maatalousajoneuvoteollisuuden malleista. Kuljettajanistuimen ja hyvän  työtuolin ominaisuudethan ovat yhtäläiset. Työtuolien suunnittelussa on  kiinnitetty erityistä huomiota British National Back Pain Associationin  asettamiin kriteereihin. Selkävaivat on nimittäin toiseksi yleisin syy  sairas poissa oloihin. Yksistään Englannissa menetetään vuosittain 70  miljoona työpäivää.
Miksi KAB Seating
Samassa  asennossa istuminen koko päivän johtaa väistämättä jomotukseen ja  kipuun. Oman etusi nimessä liikkuminen on velvollisuus. Liikkuminen  jakaa tasaisemmin kehoon kohdistuvaa rasitusta ja jännittyneisyyttä.
KAB- työtuolit tarjoavat kaikille monipuoliset säätömahdollisuudet, joiden avulla jatkuva asennon vaihtaminen on helppoa.
KAB- tuolit tarjoavat säätömahdollisuuksia, jotka lieventävät jokapäiväistä kehoon kohdistuvaa rasitusta.
 

Nopea toimitus ympäri Suomen, jopa seuraavana päivänä luonasi. Kaikilla tuotteilla on 2 vuoden takuu! Hinta sisältää rahdin kotimaassa. Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron. Rahti ei sisällä kantoa / asennusta.

Tuotteet noutopakkauksessa. Ostajan itse kasattava tuotteet.Mahdolliset kuljetusliikkeen aiheuttamat vauriot jäävät asiakkaan ja kuljetusliikkeen välisiksi. Mahdolliset vauriot aina liitettävä kuljetusliikkeen rahtikirjaan myöhempää korvaushakemusta varten. Takuuajan sisällä tapahtuvat kuljetuskustannukset hoitaa asiakas itse.

Hinta:1 229.00 €

Vaihtoehdot

TuoteVarastosaldo
costa Tilattavissa
havana Tilattavissa
ocean Tilattavissa
panama Tilattavissa
storm Tilattavissa
whiteline Tilattavissa