content_copy
« Takaisin

Ongo Free aktiivituoli  • Korkeus 47-67cm tai 58–82 cm
  • Runko: musta (vakioväri) tai kiillotettu kromi (tilaustuote)
  • Jalan laminaatti: musta (vakioväri), valkoinen (vakioväri), tammi (tilaustuote), pähkinä (tilaustuote), alumiini (tilaustuote)
  • Kolmikulmainen istuin: 39 x 39 cm
  • Korkeussäädettävä pyörimätön kaasujousi
  • Pakkauksen koko: 42 x 42 x 30 cm
  • Valmistettu Saksassa
  • 3 vuoden takuu

ONGO®Free on suunniteltu erityisesti ihmisille, jotka työskentelevät korkeussäädettävien työpöytien ääressä. Sen kupera jalka takaa suuren määrän liikettä – ja näin suuren määrän vapautta liikkua. Tämä heijastuu myös designiin, joka on selkä ja minimalistinen, tarjoten samalla sekä dynaamisen ulkonäön että mukavan istumatuntuman.

Kolmikulmainen istuin on erittäin mukava matalalla istuttaessa ja tarjoaa hyvän pidon nojailukorkeudessa, rajoittamatta liikettä. Jalan kestävyyden varmistaa puinen ydin, jonka päällinen on erittäin kestävää korkeapainelaminaattia (HPL). Jalan pohja on päällystetty CFC vapaalla elastisella integraalivaahdolla, joka antaa hyvän pidon kovalla lattialla eikä aiheuta naarmuja pehmeisiin pintoihin.

Jalan halkaisija on 39 cm, istuimen korkeutta voi säätää 58 – 82 cm väliltä pyörimättömällä kaasujousella. Säästääkseen luonnonvaroja pakkaamisen osalta, ONGO® pakkaa Free-tuolin kolmeen osaan; yksinkertaisesti liitä kolme osaa toisiinsa ja lukitse kahdella kartioliittimellä.

ONGO®Freen valmistukseen käytetty korkealuokkainen käsityö ja tuolin ajaton muotoilu tarkoittavat, että kestävyyden korkeat vaatimukset täyttyvät. Niin kuin kaikki ONGO®Active Sitting tuottet, myös ONGO®Free valmistetaan Saksassa jättämällä mahdollisimman pieni hiilijalanjälki.

 

Vaihtoehdot

Tuote Hinta Varastosaldo
Musta heti varastosta, 47-67cm509.00 € Tilattavissa
Muut värit, 47-67cm toimitusaika 3 viikkoa519.00 € Tilattavissa
Musta heti varastosta, 58-82cm559.00 € Tilattavissa
Muuta värit, 58-82cm toimistusaika 3 viikkoa569.00 € Tilattavissa