content_copy
« Takaisin

Stepsit Pilate



  • Korkeussäätö 55-75 cm
  • Istuimen leveys 45cm syvyys 35cm
  • Pyöräristikko kirkas, halkaisija 528mm
  • 65mm mustat pehmeäreunaiset pyörät kovalle lattialle
  • Takuu 3 vuotta
  • Värit: eri värejä


Kotimainen. Avainlipputuote. 3v takuu. Istuimen leveys 45cm ja syvyys 35cm. StepSit-mallin istuimessa on vaahtomuovipehmuste. Verhoiluvaihtoehdot ovat aito nahka, keinonahka ja kangas. Istuin on verhoiltavissa myös antibakteerisella Silvertex-vinyylikankaalla sekä ESD-kankaalla. Myös eri korkuisia kaasujousia: matala, vakio, korkea. Lisävaruisteina: selkänoja, lisäpehmuste istuimeen, jalkaristikko, erikoispehmeät pyörät, erikoiskovat pyörät, istuessa lukittuvat pyörät, tassut. Näitä pystytään toteuttamaan miten vaan. 

Kysy tarjousta: tarjous@topinvarastomyynti.com

ILMAINEN TOIMITUS. EI PIILOKULUJA! 

Tämä perinteinen ja leveämmällä istuimella sekä Pilate -keinumekanismilla varustetussa ergonomisessa tuolissa on lisäksi vakiona: 
  • musta nahkaverhoilu tyylikkäällä saumalla
  • 200 mm kaasujousi (medium)
  • kirkas 528 mm alumiiniristikko 
  • 65 mm mustat pehmeäreunaiset ja hyvin rullaavat pyörät

Pilate-mekanismi ylläpitää toimintakykyä istuvissa työympäristöissä lieventämällä istumisen ei-toivottuja vaikutuksia. Mekanismin mahdollistava keinuva liike parantaa nestekiertoa ja syvien lihasten kuntoa sekä vähentää lihasten staattista jännitystä ja nikamiin kohdistuvaa painetta. Mukaillessaan istujan liikkeitä tuoli säilyttää selän luonnollisen notkon myös työtehtävissä, jotka tapahtuvat kurottamalla eteenpäin. Aktiivista istumista toteuttavassa tuolissa on vain yksi vipu (istumakorkeuden säätö), sillä mekanismi toimii automaattisena istuinkulman säätönä. 

StepSit Pilate on perinteinen ja laadukkaasti viimeistelty ergonominen satulatuoli. Se on varustettu innovatiivisella Pilate-mekanismilla, joka ylläpitää toimintakykyä istuvissa työympäristöissä lieventämällä istumisen ei-toivottuja vaikutuksia. Mekanismin mahdollistava keinuva liike parantaa nestekiertoa ja syvien lihasten kuntoa sekä vähentää lihasten staattista jännitystä ja nikamiin kohdistuvaa painetta.

Mukaillessaan istujan liikkeitä tuoli säilyttää selän luonnollisen notkon myös työtehtävissä, jotka tapahtuvat kurottamalla eteenpäin. Aktiivista istumista toteuttavassa tuolissa on vain yksi vipu (istumakorkeuden säätö), sillä mekanismi toimii automaattisena istuinkulman säätönä. Aktiivisen istumisen hyödyt saavutetaan kaikilla vartalotyypeillä

Avainlippu_scan-cast.png

Hinta alk.389.00 €

Vaihtoehdot

Tuote Hinta Varastosaldo
Musta kangas, vakio kaasujousi, istuinkorkeus 55-75cm429.00 € Tilattavissa
Musta nahka, vakio kaasujousi, istuinkorkeus 55-75cm389.00 € Tilattavissa
Musta keinonahka, vakio kaasujousi, istuinkorkeus 55-75cm389.00 € Tilattavissa