content_copy
« Takaisin

Air balance  • Korkeussäätö 63-88 tai 44-68 tai 42-49cm
  • Istuimen leveys 34cm syvyys 34cm
  • Jalkaristikko 48cm
  • Istuimen paksuus 8,5cm
  • Takuu 1 vuotta
  • Väri: punainen tai musta kangas

Muista ilmoittaa tilauksen lisätietoja kohdassa väri: punainen tai musta kangas. 

Air Balance uusi innovaatio istumatyöhön 

Tällä tuolilla istut aktiivisesti normaalikorkeudella, ei vaadi säädettävää pöytää 

Hyvät terveydelliset vaikutukset 
* Työpaikalle   * kotitoimistoon  * kaikkialle terveelliseen istumiseen

Voit myös helposti irroittaa istuintyynyn tuolista (tarrakiinnityksellä) ja ottaa mukaan vaikka kokoukseen tai kotiin missä ja mihin vaan missä tahdot aktiivisempaa ja tervettä istumistumista.

Voit paremmin kun käytät Air Balance työtuolia koska istut ja liikut vapaasti, verenkierto aktivoituu  ja olet virkeämpi. Syvät vatsalihakset aktivoituu, kun joudut tasapainoilemaan istuessasi. Selkä saa tarvittavaa liikettä, jolloin ennaltaehkäistään ja vähennetään selkävaivoja. Istuin tuo tasapainoefektin, jolla vahvistat selkää ja syviä vatsalihaksia istuessasi. Istuin on päällystetty helposti puhtaana pidettävällä ja kestävällä Gabriella  kankaalla. Kankaan kestävyys 130.000 martindalea. Tuolin rakenne on siro ja istuinosan pyöreä muoto helpottaa tuolilla istumista, istu miten tahdot niin istut aina oikein.
Kestävä  alumiiniristikko sekä pyöreä  kaasujousen ohjaustanko tekee tuolista helposti säädettävän ja helpon, nopean ja turvallisen käyttää. Vaivatonta liikkua istuttaessa ja kevyt siirtää paikasta toiseen.
Tuolia voi nimittää "jokapaikan tuoliksi", sen käyttö on mahdollista niin tavallisessa työpisteessä kuin muuallakin. Air Balance tuoli sopii siis normaali korkeudella istuttaessa eikä sähkösäätöisen pöydän korkeuskaan ole ongelma. Air Balance tuolissa vapaasti pyörivät laadukkaat pyörät. 
Tuolin istumakorkeus vakiojousella  on 44 cm - 68 cm . Air Balance tuolin voi myös tilata pidemmällä L- tai lyhyemmällä S-jousella. Kangasverhoilu, väri musta, Gabrielle kankaan kestävyys 130.000 martindalea

Hinta alk.320.00 €

Vaihtoehdot

Tuote Hinta Varastosaldo
42-49 istuinkorkeus320.00 € Tilattavissa
44-68 istuinkorkeus320.00 € Tilattavissa
63-88 istuinkorkeus320.00 € Tilattavissa