content_copy
« Takaisin

Ergorest 350

Ergorest 350 tarjoaa samat edut kuin Ergorest 330, mutta on varustettu erillisellä hiiriasemalla. Tämä takaa ranteen pysymisen luonnollisessa asennossa pitkäkestoisessakin hiirityöskentelyssä.

Toisin kuin rannetta kuormittava hiirimatto, ehkäisee Ergorest 350 000 tehokkaasti ikäviä oireita ja jopa työkyvyttömyyttä aiheuttavaa rannekanavaoireyhtymää, pitäen samalla huolta niskan, hartioiden ja selän oikeasta lihaskuormituksesta.

Tuen alumiininen kaksoisvarsisto sekä aidolla nahalla päällystetty tukikouru takaavat tukevan työtuntuman ja työskentelyä rajoittamattoman liikeradan.

ERGOREST®  Kyynärvarsituki on kevyt ja herkkäliikkeinen. Varsisto ja kiinnitysosat ovat kevytmetallia ja muoviosat polyamidia. Verhoilun pehmusteena on käytetty vaahtomuovia ja pintamateriaali on aitoa nahkaa. Tuki kiinnitetään pöytälevyn reunaan säädettävillä kiinnitysleuoilla. Korkeutta voidaan säätää tuen varressa olevalla sormiruuvilla. Tuki on valmistettu kestämään ainoastaan käden tukemisen paino, joten sallittu kuormitus ulkovarrella on 12 kg. 

Ergorest-kyynärvarsituet edustavat suomalaista ergonomia -osaamista. Täsmällisen asennon yhtämittainen ylläpito synnyttää hartioihin ja niskan lihaksiin jatkuvan jännitystilan, joka osaltaan häiritsee lihaksien verenkiertoa. Tästä syystä lihakset väsyvät ja kipeytyvät. Käsien ja hartian kannattelutarve voidaan poistaa vapaasti liikkuvan käsituen tai oikeammin kyynärvarsituen avulla. Kyynärvarsitukien käyttö sekä ehkäisee että lievittää niskan ja hartioiden lihasten väsymistä ja kipeytymistä

 

  • Ulkovarsi 89mm
  • Kouru 130mm
  • Leuan säätö 15-43mm
Hinta:139.00 €