content_copy
« Takaisin

Humantool LOPPUUNMYYNTI

LOPETAMME TUOTTEEN JÄLLEENMYYNNIN JA NYT MYYDÄÄN LOPPUERÄ POIS VARASTOSTA HINTAAN 145 EUROA TOIMITETTUNA POSTIIN. Nopeat syö hitaat. 

Muuta työtuolisi ergonomiseksi Humantool -satulatuolin avulla! Humantool -satulaa voit käyttää lähes kaikilla tuoleilla ja istuimilla. Se on helppo siirtää tuolilta toiselle ja toimistolta etätyöpisteelle. Se on kevyt eikä tarvitse paljoa säilytystilaa. Mukana pehmeä alusta ja kantokassi. 

Humantool-satulassa on puolipallon muotoinen pohja, jonka ansiosta istuin kääntää lantion ja alaselän automaattisesti hyvään pystyasentoon. Tällöin selän kuormitus pienenee, välilevyjen paine tasaantuu ja mahdollinen kipukin hellittää. Satulan keinuva liike aktivoi syvät tukilihakset ja houkuttelee tasapainoilemaan työn lomassa, mikä lievittää virheellisestä istuma-asennosta johtuvia selän lihasjännitteitä, auttaa parantamaan ryhtiä ja mahdollistaa koko selän paremman aineenvaihdunnan. Myös niska-hartiaseudun kivut vähenevät paremman asennon ja selän aktiivisen liikkeen myötä.

Humantool-satulat valmistetaan laadukkaista materiaaleista käsityönä Suomessa. Päällystevaihtoehtoina tekninen kangas ja 100% villa. Ei painorajaa.

Hinta alk.145.00 €

Vaihtoehdot

Tuote Hinta Varastosaldo
Roosa145.00 € Tilattavissa