content_copy
« Takaisin

Kabseating Director valvomotuoliKabSeating Director valvomotuoli, x-treme kankaalla, niskatuella. Katso tuolin esittelyvideo tästä:http://www.youtube.com/watch?v=8djaDQHrOqs

24/7 valvomo- ja vaativaan toimistokäyttöön. KabSeating Director valvomotuoli on erittäin mukava istua. Se on sopiva myös isommalle istujalle, aina 200 kg asti. Lujatekoinen robottihitsattu teräsrunko. 2 vuoden takuu. Hankauskesto 100.000 martindalea. Korkeussäätö 46-56 cm, selkänojan korkeus 66 cm + niskatuki, istumasyvyys 49 cm, istumaleveys 53 cm ja alumiini-ristikko 70 cm. Tuolin kokoleveys 64cm. Ylösnostettavat säädettävät käsinojat. Selkänojan syvyyden pikasäätö. Keinun lukitus, turvalukitus ja jäykkyyden pikasäätö istuessa käyttäjän mukaan. Painoasetuksen tekeminen on helppoa, 50-200 kg. Pehmeät kitkapyörät kovalle lattialle. Ilmatäytteinen ristiseläntuki. Niskatuen korkeussäätö. Toimitusaika 6-8 viikkoa.

Tästä tuoli ei yksinkertaisesti enään parane. Lisää tuolista: http://www.kabseating.com/office/application.asp?appid=28

Takuu 2 vuotta: Takuu ei koske luonnollista kulumista, väärinkäyttöä eikä huoltomatkoja tai -kuljetuksia. Asiakas toimittaa huollettavan tuotteen takuuaikana tai sen jälkeen omalla kustannuksellaan www.toimistotuoli.fi myymälään ja vastaa itse myös palautuskustannuksista.

KAB Seating Ltd KAB Seating kuuluu Yhdysvaltalaiseen CVG yhtymään, jolla on  tytäryhtiöitä Englannissa, Skandinaviassa, Keski-Euroopassa,  Australiassa, Kiinassa ja USA:ssa. Kab Seatingin pääkonttori sijaitsee  Englannissa, Northamptonissa. Työntekijöitä on yli 700 ja tuotanto- ja  liiketilaa on yli 21.000 neliömetriä. Samoissa tiloissa toimii myös CVG  Internationalin pääkonttori, joka on vastuussa muualla kuin Amerikassa  tapahtuvasta toiminnasta.

Tausta työtuoleihin
KAB Seating  -työtuolit on kehitetty kuljetus-, rakennus- ja  maatalousajoneuvoteollisuuden malleista. Kuljettajanistuimen ja hyvän  työtuolin ominaisuudethan ovat yhtäläiset. Työtuolien suunnittelussa on  kiinnitetty erityistä huomiota British National Back Pain Associationin  asettamiin kriteereihin. Selkävaivat on nimittäin toiseksi yleisin syy  sairas poissa oloihin. Yksistään Englannissa menetetään vuosittain 70  miljoona työpäivää.
Miksi KAB Seating
Samassa  asennossa istuminen koko päivän johtaa väistämättä jomotukseen ja  kipuun. Oman etusi nimessä liikkuminen on velvollisuus. Liikkuminen  jakaa tasaisemmin kehoon kohdistuvaa rasitusta ja jännittyneisyyttä.
KAB- työtuolit tarjoavat kaikille monipuoliset säätömahdollisuudet, joiden avulla jatkuva asennon vaihtaminen on helppoa.
KAB- tuolit tarjoavat säätömahdollisuuksia, jotka lieventävät jokapäiväistä kehoon kohdistuvaa rasitusta.

Nopea toimitus ympäri Suomen, jopa seuraavana päivänä luonasi. Kaikilla tuotteilla on 2 vuoden takuu! Hinta sisältää rahdin kotimaassa. Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron. Rahti ei sisällä kantoa / asennusta.

Tuotteet noutopakkauksessa. Ostajan itse kasattava tuotteet.Mahdolliset kuljetusliikkeen aiheuttamat vauriot jäävät asiakkaan ja kuljetusliikkeen välisiksi. Mahdolliset vauriot aina liitettävä kuljetusliikkeen rahtikirjaan myöhempää korvaushakemusta varten. Takuuajan sisällä tapahtuvat kuljetuskustannukset hoitaa asiakas itse.

Hinta alk.1 399.00 €

Vaihtoehdot

Tuote Hinta Varastosaldo
costa1 699.00 € Tilattavissa
havana1 399.00 € Tilattavissa
ocean1 699.00 € Tilattavissa
panama1 699.00 € Tilattavissa
storm1 399.00 € Tilattavissa
whiteline1 699.00 € Tilattavissa