content_copy
« Takaisin

Malmstolen 4000 HighMALMSTOLEN INDIVIDUAL 4000 – tuoli, joka täydentää sinua.

Individual sarja kattaa Malmstolenin ergonomisesti edistyneimmät ja hienoimmat tuolit. Individual-sarjan tuolit on suunniteltu nimensä mukaisesti juuri Sinulle. Laajat säädöt mahdollistavat täydellisen istuinmukavuuden ilman kompromisseja takaamaan parhaan mahdollisen ergonomian työskennellä pitkiäkin aikoja istuen. Yksilöllisesti säädetty tuoli seuraa jokaista liikettäsi antaen tukea kun sitä tarvitset ja mukavuutta koko päiväksi.

MALMSTOLEN INDIVIDUAL 4000 mallissa on portaattomasti säätyvä polvi-kallistusmekanismi, jossa liikkeen akseli sijaitsee välittömästi istuimen etureunan alla. Tuolin tasapaino säilyy täydellisenä samalla kun tuki ja kuormituksen poisto kohdistuvat juuri oikeille kehon alueille.

Selkänojan muodon saa säädettyä neljän elastisen tarranauhan avulla juuri oikeaksi ja istuinmukavuudesta vastaa DUX-sänkyvalmistajan kanssa yhteistyössä työtuoliin kehitetty spiraalijousitus. DUX jousituksen ansiosta istuin on erittäin miellyttävä ja mukautuu käyttäjän vartalon mukaisesti jakaen painon tasaisesti koko istuimelle. DUX-istuin täytyy kokea – tule koeistumaan!

Varastotuotteenamme on MALMSTOLEN INDIVIDUAL 4000 High tuoli erittäin kestävällä mustalla Gabriel Select 60999 villaverhoilulla (hankauskestävyys 200.000 Martindalea), kiillotetulla alumiiniristikolla ja 4 suuntaan säätyvillä ErgoFlex käsinojilla, sekä koville lattioille tarkoitetuilla pyörillä. Muut mallit ja värit saadaan tilauksesta noin 3-4 viikon toimitusajalla. Mahdollisuus myös käyttää asiakkaan omaa kangasta. Kysy lisää ja rakennetaan juuri Sinun tuolisi!

EHKÄ PARAS TUOLI IKINÄ!

10 V. TAKUU normaalissa toimistokäytössä.

Paino testattu: 110 kg asti

Tuolin verhoilu: 
Musta Gabriel Select villakangas, hankauskesto 200 000 Martindalea. Tästä linkistä näet muut Gabriel värivaihtoehdot: https://www.gabriel.dk/en/fabrics/textile/Select/54689

ErgoFlex käsinojat: 
Leveys-, korkeus- ja syvyyssäätö sekä käsinojan kierto.

Verkkokaupasta ostettuna tuote toimitetaan osina paketissa.

Takuuaika: 10 v.

Paketin mittatiedot:

• Paino 31,5 kg

• Leveys 69

• Syvyys 50

• Korkeus 68

• Pakkauskoko 1 kpl

Hinta alk.1 298.00 €

Vaihtoehdot

Tuote Hinta Varastosaldo
Musta Gabriel Select kangas, heti varastosta1 298.00 € Tilattavissa
Muut kangasvärit, toimitusaika 3-4 viikkoa1 398.00 € Tilattavissa